Марки
  • стоки на изплащане за цени над 500лв. в сътрудничество с Уникредит БулБанк

предни стъкла

предни стъкла

Налични са 8 продукта.

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Активни филтри

Предпазно стъкло ,Инструмент, TOURING BURNT ORANGE-ASSY

Луксозно предно стъкло ATV от две части от Arctic Cat ATV, вграден държач за напитки, държач за фенерче с фенерче, повърхност за монтиране на GPS или мобилен телефон, двойни огледала, HDPE шприц, система за бързо освобождаване.

Цена 1 160,00 лв.
Още
В наличност

Цяло предпазно стъкло

Пълно стъкло Arctic Cat Prowler, устойчива на надраскване и абразивно износване Makrolon AR поликарбонатна конструкция, без дръжки осем точков каучуков монтаж, включва монтажен хардуер и инструкции

Цена 1 150,00 лв.
Още
В наличност

Предно стъкло , цвят лайм

Луксозно предно стъкло за ATV от две части Arctic Cat ATV. Има вграден държач за напитки. Монтира се лесно без необходимост от инструменти.

Цена 780,00 лв.
Още
В наличност

Предно стъкло за ATV за модели XR, Alterra

Висококачествено предно стъкло за АТВ за модели XR и Alterra. С черен акцент, средно на височина. Система за отвеждане на праха. Стъклото се регулира за оптимизиране на вятъра. Сменя се за секунди без необходимост от инструменти.

Цена 680,00 лв.
Още
В наличност

Ниско стъкло - YAMAHA YXZ1000R

Ниско предно стъкло за Yamaha YXZ1000R, придвижва въздуха нагоре и над ездачите, изработени от здрав, ясен 6мм Lexan, който се противопоставя на драскотини, предназначени да притиснат към оригиналната клетка за ролки, прозрачна / прозрачна Съвместими модели :  Yamaha: YXZ 1000R

Цена 420,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook