Според Закона за защита на потребителите, който е хармонизиран с европейското законодателство в тази област, клиентът има право да върне закупения продукт в рамките на 14 дни от датата на доставка, като същият не трябва да бъде монтиран, повреден или по какъвто и да било начин използван.

Клиентът трябва да пази касовата бележка, оригиналната опаковка и всички придружаващи документи. Връщането винаги е за сметка на купувача.

В този случай е необходимо да следвате следните стъпки:

* Да заявите желанието си да върнете част от закупените стоки или цялата поръчка в писмен вид на електронен адрес за кореспонденция: sales.atvtuningparts@gmail.com в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката, електронен адрес за кореспонденция и телефон за връзка с купувача, както и лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от него сума за стоката.

* Стоката трябва да е в добър търговски вид, да не е монтирана, повредена или по какъвто и да било начин използвана. Да бъде с оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Адвентчър тийм" ЕООД – фактура и касов бон.

* Стоката се връща с куриер за сметка на купувача на адрес: гр. Пловдив , булевард Освобождение 3, хотел SPS, ет. 2.

* Клиентът има право да върне получените артикули в централния офис на „Адвентчър тийм“ ЕООД в ггр. Пловдив , булевард Освобождение 3, хотел SPS, ет. 2 от понеделник до петък с работно време от 9-17ч.

* Когато връщането на продукт е за сметка на „Адвентчър тийм“ ЕООД това става задължително с куриерска фирма Еконт, а НЕ с произволно избран куриер от клиента.

* След получаване на върнатата стока и проверка статуса на върнатите продукти ще бъдете информирани дали всички условия за връщане са изпълнени.

* Връщането на суми се извършва само по предварително посочена в заявката за връщане банкова сметка на името на купувача. Заявката трябва да съдържа трите имена по лична карта, телефон за обратна връзка и лична банкова сметка на клиента, по която да бъде възстановена заплатената от него сума. 

* Срок за възстановяване на суми:

- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, „Адвентчър тийм“ ЕООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която той е упражнил правото си на връщане на стоката. За удобство и улеснение купувачът бива уведомен след извършване на плащането по неговата сметка.

- „Адвентчър тийм“ ЕООД не носи отговорност при подадени неверни данни по време на регистрация, както и в заявлението за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.

Последвайте ни във Facebook