Филтриране по

състезателни протектори и калници

състезателни протектори и калници

Налични са 8 продукта.

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Активни филтри

WC-CAT Комплект графити за врати - зелени

Arctic Cat Wildcat X графити за врати, предназначени да съответстват на цветовете и стила на фабричните графични пакети. Висококачествени, издръжливи, отпечатани с устойчиви на ултравиолетови лъчи мастила. Покритието е трайно и този продукт е подходящ за алуминиеви врати.

Цена 509,11 лв.
Още
В наличност

YAM YFZ450 калник BLACK CARBON

Висококачествени АТВ пластмаси, от  полиетилен с висока плътност,, устойчиви на ниски и високи температури, нечупливи при ниски температури, висока гланцова повърхност, UV и химически устойчиви .

Цена 114,31 лв.
Още
В наличност

Калници, предни WC

Предни калници за Arctic Cat Wildcat, монтиращи калници, отлична защита и покритие през цялата продължителност на пътуването. Този продукт е от първокласна пластмаса TPO, която поддържа гъвкавост при всякакви метеорологични условия. Произведено в САЩ.

Цена 904,16 лв.
Още
В наличност

Мек заден панел

Устойчив прозрачен панел за Arctic Cat Wildcat. Функцията на този продукт е да предпазва от прах и вода от задната част, като същевременно дава максимална задна видимост. Максимална ефективност с предно стъкло и покриви Bimini Top или Hard Top.

Цена 205,73 лв.
Още
В наличност

Стоманен преден ролбар - Wildcat

Преден стоманен ролбарWildcat 2013. 1 1/4 инча ролбар, който защитава предната част и фаровете на машината. Стилът на бронята е интергриран с стоманени стъпаловидни релси. Оригинални Arctic Cat аксесоари.

Цена 636,58 лв.
Още
В наличност

Странични алуминиеви предпазители, гладка повърхност

Алуминиеви странични предпазители за Arctic Cat Wildcat, добавя стила и защита от странични удари, предпазва панелите на автомобила ви. Този продукт е от алуминиева конструкция устойчива на ръжда. Оригиналните Arctic Cat аксесоари.

Цена 447,93 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook