Филтриране по

АТВ покривала, продукти за сигурност

АТВ покривала, продукти за сигурност

Налични са 14 продукта.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Покривало Arctic Cat Prowler Storage

Arctic Cat Prowler за съхранение, предпазва от прах, идеален за краткосрочно и дългосрочно съхранение на закрито. Oригинални Arctic Cat аксесоари.

Цена 478,28 лв.
Още
В наличност

Покривало Mach/ac 14 M Series

Arctic cat M-серия покривало. Характеризира се с дълготрайност и специално обработен материал.  Има цип, който е покрит, регулируемо закопчаване с Велко.

Цена 604,68 лв.
Още
В наличност

Покривало за ATV CRUISER

Покривало за АТВ (CRUISER). Водоустойчиво. Ремъци в предната централна и задна част. Има лесни за използване заключващи катарами покрити с уретан. Устойчиво на ултравиолетови лъчи. Оригинални части за АТВ.

Цена 318,08 лв.
Още
В наличност

Покривало за ATV R/B 1436-559 PROWLER

Trailerable Wildcat покривало за Arctic Cat Prowler. Вътрешна облицовка предпазваща вашата машина от слънцето, влага и прах. Този продукт е от полиестер, който не избелява и ситемата на закрепване издържа на вятър, като е облизован в областта на предното стъкло. 

Цена 214,02 лв.
Още
В наличност

Покривало за ATV TBX / TRV

Покривало за дълги АТВ (Arctic Cat TRV/TBX/DISEL). Водоустойчиво. Ремъци в предната, централна и задна част. Има лесни за използване заключващи катарами, 600-denier полиестер с уретаново покритие . Оригинални Arctic Cat аксесоари.

Цена 382,68 лв.
Още
В наличност

Покривало за ATV WC TRAIL (W/ACC)

Покривало за АТВ Trail Wildcat съвместимо с гуми Carrier. Системата за захващане, приляга с Hard Top, Soft Cab или Bumpers. Оригинални Arctic Cat аксесоари

Цена 1 028,33 лв.
Още
В наличност

Покривало за ATV WC TRAIL, TRAILERABLE

Висококачествено покривало, предпазващо от повреди при транспортиране и съхранение. Плат 600 дение Surlast. Материята е водоустойчива, предпазва от ултравиолетови лъчи. Има вътрешна подплата за допълнителна защита.

Цена 700,25 лв.
Още
В наличност

Покривало за TRAILERABLE PROWLER HDX

Висококачествено покривало, предпазващо от повреди при транспортиране и съхранение. Плат 600 дение полиестер. Материята е водоустойчива, предпазва от ултравиолетови лъчи. Има вътрешна подплата за допълнителна защита. Оригинални Arctic cat аксесоари.

Цена 636,53 лв.
Още
В наличност

Покривало за всички модели 400-1000 АТВ

Покритие за къси АТВ, водоустойчиво. С ремъци предвидени за високо натоварване отпред, централно и отзад, 600-denier полиестер с уретаново покритие. Лесни за използване заключващи катарами. Оригинални Arctic Cat аксесоари.

Цена 180,58 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook