• стоки на изплащане за цени над 500лв. в сътрудничество с Уникредит БулБанк

Комплект предно стъкло с чистачка (фундамент)

1436-072
544,46 лв.
С вкл. данък Доставка: от 1 до 3 седмици
 

 

 

Кредитен модул UNI Credit

Вземи само за 51.75 лв.

12 x 51.75 лв.

Подробности за продукта
1436-072
В следната категория има още 16 продукта:

Стъклопакет със система Flip Up, WC Trail

Изключително устойчиво на абразия стъклопакет. Този продукт е издръжлив, от прозрачен поликарбонат, устойчив на надраскване и има 2 вентилационни отвора. Системата Flip Up, позволява предното стъкло да се позиционира в 3 позиций напълно отворено, притворено или затворено.

Цена 891,42 лв.
Още
В наличност

Заден панел, WC Trail

Поликарбонатен заден панел, устойчив на напрежение, двойни вентилационни отвори. Пасва си  с алуминиев покрив, твърд и мек покрив Bimini. Има система за захващане SpeedRatchet, лесно монтиране и сваляне. Оригинални Arctic Cat аксесоари.

Цена 572,83 лв.
Още
В наличност

Отварящо се предно стъкло Arctic Cat Wildcat

Arctic Cat Wildcat отварящо се предно стъкло - Прозрачен, устойчив на надраскване / абразия поликарбонат. Може да се управлява в три позиции: затворен, отворен няколко сантиметра и напълно отворен.

Цена 955,13 лв.
Още
В наличност

Цяло предно стъкло

Цяло предно стъкло Arctic cat Wildcat. Материалът, от който е направен този продукт е прозрачен полиуретан, устойчив на надраскване / абразия. Това стъкло се захваща в 8-точков монтаж. Може да се монтира на мека кабина с твърд или мек покрив.

Цена 928,06 лв.
Още
В наличност

Предно стъкло , цвят лайм

Луксозно предно стъкло за ATV от две части Arctic Cat ATV. Има вграден държач за напитки. Монтира се лесно без необходимост от инструменти.

Цена 486,03 лв.
Още
В наличност

Цяло предно стъкло - PROWLER (RP)

Цяло предно стъкло Arctic Cat Prowler. Този продукт се характеризира с това, че е устойчив на надраскване и устойчив на абразия.  Makrolon AR поликарбонатна конструкция монтираща се в 8 точки, като се включват монтажен хардуер и инструкций. Оригинални Arctic cat аксесоари.

Цена 625,26 лв.
Още
В наличност

Цяло предпазно стъкло

Пълно стъкло Arctic Cat Prowler, устойчива на надраскване и абразивно износване Makrolon AR поликарбонатна конструкция, без дръжки осем точков каучуков монтаж, включва монтажен хардуер и инструкции

Цена 853,18 лв.
Още
В наличност

Предно стъкло за ATV за модели XR, Alterra

Висококачествено предно стъкло за АТВ за модели XR и Alterra. С черен акцент, средно на височина. Система за отвеждане на праха. Стъклото се регулира за оптимизиране на вятъра. Сменя се за секунди без необходимост от инструменти.

Цена 414,17 лв.
Още
В наличност

Половин стъкло Wildcat

5.75-инчово стъкло. Този продукт отклонява въздух, мръсотия, пясък, кал и отломки. Предпазва от удари ръцете и гърдите на шофьора и пътниците като осигурява голямо покритие и същевременно увеличава максимално отворения изглед. Оригиналните Arctic Cat аксесоари.

Цена 132,02 лв.
Още
В наличност

Кабинен комплект LXC за Arctic cat HDX

Кабинен комплект LXC за Arctic cat HDX предлага максимална защита и комфорт за вашия Arctic cat HDX. Комплектът включва покривен таван, устойчив на надраскване поликарбонатно предно стъкло, заден панел със заден прозорец и 2 заключващи се врати с плъзгащи се прозорци. Лесен за инсталиране.

Цена 9 557,06 лв.
Още
В наличност

Цяло предпазно стъкло Arctic Cat Prowler

Цяло предно стъкло Arctic Cat Prowler, издръжливо на абразия устойчив прозрачен поликарбонат, устойчив на надраскване, система за закрепване SpeedRatchet за бърз и лесен монтаж, ляв, централен и десен панел вентили за управление на въздушния поток, дизайн на долния панел дава възможност за отваряне на капака

Цена 1 004,77 лв.
Още
В наличност

Половин стъклопакет, WC Trail

Изключително устойчиво на абразия половин стъклопакет. Този продукт е издръжлив, от прозрачен поликарбонат, устойчив на надраскване. Извит дизайн, който придвижва въздуха нагоре и над пътниците, като същевременно намалява праховото въртене. Има долен панел с 2 вентилатора, позволяващи достъп под капака. 2 вентилационни отвора.

Цена 445,39 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook